De Stoel in Ardooie-Koolskamp: Geslaagd met onderscheiding

Je moet de afgelopen zomermaanden al zonder internetverbinding hebben geleefd om niet van ‘De Stoel’ te hebben gehoord. In samenwerking met de Jeugdraad lanceerde Krak Online acht maandagen lang het befaamde spelconcept van 1000 Zonnen in Ardooie en Koolskamp.

Om klokslag 20h stonden telkens drie stoelen op een – aan de jeugd gelinkte – locatie in Ardooie of Koolskamp. Via sociale media werd de foto van de locatie verspreid en dan was het natuurlijk de bedoeling zo snel mogelijk met het gevraagde voorwerp in de stoel(en) te zitten.

Was het de eerste maandag wat afwachten of er voldoende competitiedrang was in Ardooie, dan werd al snel duidelijk dat er geen gebrek was aan potentiële winnaars. Acht maandagen lang was het vol spanning wachten op de eerste drie aanwezigen. Was het de ene week een afgescheiden trio dat de prijzen in de wacht sleepte, een andere keer was het spurten voor een plaatsje op het podium. Mede dankzij het mooie weer werd het acht keer een geslaagde avond. Na de prijsuitreiking en foto was er telkens tijd om de dorst te lessen.

Graag bedanken we in de eerste plaats alle deelnemers die één, twee, drie, vier… keer aanwezig waren. Ten tweede gaat een grote dank uit naar de verschillende sponsors die het mogelijk maakten om iedere week drie winnaars aan te duiden en met mooie prijzen te belonen. Tot slot een dankjewel aan iedereen die meehielp met de organisatie doorheen de zomer.

desteol2016-01.png

De Stoel in Ardooie-Koolskamp: Geslaagd met onderscheiding

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s